11 лютого 2023 14:22

Йорк: "Холанд не забив в одному матчі, і ось він уже "підписав контракт не з тим клубом". Гравцям "Сіті" потрібно частіше помічати його забігання"

Дуайт Йорк поділився думкою про гру Ерлінга Холанда.


- Джеймі Каррагер сказав, що "Манчестер Сіті" не підходить Ерлінг Холанд, що ви думаєте про це?


– Це безглузда заява. У кожного свою думку, я вважаю, і ми з Каррагером грали на певному рівні, але я б сприймав його слова з часткою скептицизму.


Якщо Холанд забігає за спини захисникам і не отримує пас, значить, Пеп Гвардіола має сказати гравцям із м'ячем, щоб вони віддали йому передачу. Це не має жодного стосунку до того, що Холанд «вибрав неправильну команду». «Манчестер Сіті» – найкраща команда і була такою протягом останніх чотирьох років. У якій ще команді Холанду краще було б грати, якщо не в «Ман Сіті»?


Холанд не любить поратися з м'ячем, він нападник, якому подобається відкриватися. Це його перший сезон, тому він все ще знайомиться із одноклубниками, а інші гравці намагаються зрозуміти, як грає Холанд. Такі топ-форварди не стоять на місці, вони люблять забігати, тому я не слухаю таких людей, як Каррагер.


Якщо подивитися на всіх найкращих бомбардирів в історії Англії, всі вони люблять забігати і відкриватися, лише зрідка вони самі приходять за м'ячем. Дев'ятка – це особлива позиція. Дев'ятки прагнуть воріт, а не подалі від них.


Коли Холанд забивав усі свої голи раніше, всі говорили про те, наскільки він гарний у «Манчестер Сіті». Ерлінг не забив в одній грі, і він уже «підписав контракт не з тією командою». Що за дурниці каже Каррагер.


У команді також є один із найкращих розпасувальників у світі, Кевін Де Брюйне. Їм просто потрібно частіше помічати забігання Холанда. Є просте рішення, просто відправляйте м'яч у вільні зони, – сказав екс-форвард Манчестер Юнайтед.